Cântăreţul Alexandru Jula este în viaţă, în stare critică

alexandru jula

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, Alexandru Jula, este în viaţă, în stare critică, potrivit unor surse medicale. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că joi Alexandru Jula se află în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi. Se pare că artistul este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, având tensiunea foarte mică şi probleme cu respiraţia.

Miercuri seara pe Facebook au apărut informaţii potrivit cărora artistul ar fi murit. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi apropiaţi, între care directorul Teatrului Naţional Muzical din Galaţi, Teodor Niţă, dar şi de doi impresari.

După ce informaţia a fost răspândită de mai mulţi apropiaţi ai cântăreţului, a fost infirmată tot pe Facebook de un nepot, Radu Jula: ”Buna seara, sunt nepotul domnului Jula. Vă voi ţine la curent cu ştirile oficiale!!!!! Vă mulţumim pentru gândurile frumoase şi sperăm totuşi într-un miracol !!!!!”.

Artistul Alexandru Jula a fost internat luni, din cauza unui accident vascular cerebral, după ce a leşinat pe scara blocului, în urma unui drum istovitor de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un concert.

De-a lungul carierei, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare. Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

Printre melodiile cele mai cunoscute sunt „Soţia prietenului meu”, „Eşti tu” şi ”Mi-ai adus iar primăvara”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns