Când vor avea românii următoarea minivacanţă

Mai sunt trei luni din acest an, iar în decursul acestora populația se va bucura de încă două minivacanțe, sau chiar de o vacanță de o săptămână.

Una va fi la sfârșitul lunii noiembrie, când vor fi trei zile libere legate, Sfântul Andrei fiind sărbătorit în data de 30, care cade vineri.  Ziua Națională va fi sâmbătă, care este oricum o zi nelucrătoare pentru majoritatea românilor.

În decembrie însă, ținând cont de faptul că prima și a doua zi de Crăciun sunt marți și miercuri, există șanse ca Guvernul să declare joi și vineri zile libere, astfel că am avea o vacanță în toată regula până în data de 2 ianuarie inclusiv.

Spunem că există șanse deoarece s-a mai întâmplat acest lucru chiar și anul acesta, pentru ca românii să se poată bucura de mai multe zile nelucrătoare legate, chiar dacă unele dintre ele vor fi recuperate.

 

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Când vor avea românii următoarea minivacanţă

  1. Desigur că guvernul Dăcilă nu va scăpa ocazia să mai deie o pomană românilor leneși, adică bugetarilor, care și așa nu fac nimic util țării … (sper că nu jignesc pe nimeni, dacă cumva printre bugetari s-ar fi rătăcit și vreunul mai harnic, scuze !)

Lasă un răspuns