”Când ne unim forțele, putem transforma durerea în speranță”. E nevoie de sprijin pentru localnicii unei comune din Banat, unde furtuna a provocat distrugeri majore

”Când ne unim forțele putem transforma durerea în speranță”. E nevoie de sprijin pentru localnicii unei comune bănățene, unde furtuna a provocat distrugeri majore

”Când ne unim forțele, putem transforma durerea în speranță”. E nevoie de sprijin pentru localnicii unei comune bănățene, unde furtuna a provocat distrugeri majore

Reprezentanții Primăriei Ticvaniu Mare (județul Caraș-Severin) au postat pe pagina de Facebook un mesaj destinat persoanelor care pot și doresc să ajute localnicii a căror case au fost afectate de ultima furtună din zonă.

Multe dintre acoperișurile imobilelor au fost distruse de grindina mare, localnicii având nevoie de sprijin pentru a-și putea repara locuințele.

”N𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗻𝗲-𝗮 𝗮𝗺𝗶𝗻𝘁𝗶𝘁 𝗰𝗮̂𝘁 𝗱𝗲 𝗻𝗲𝗽𝗿𝗲𝘃𝗮̆𝘇𝘂𝘁𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗮𝗰𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆ 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗶.

O 𝗳𝘂𝗿𝘁𝘂𝗻𝗮̆ 𝗰𝘂𝗺𝗽𝗹𝗶𝘁𝗮̆, acompaniată de 𝗴𝗿𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗺𝗲𝗻𝘀𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗶, a lovit cu putere regiunea noastră, lăsând în urmă o dâră de distrugeri. Multe dintre 𝐜𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐠𝐫𝐚𝐯 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐞, cu 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐬̦𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐬𝐞 𝐬̦𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐟.

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐓𝐢𝐜𝐯𝐚𝐧𝐢𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞 face apel la 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 fiecăruia dintre noi. În aceste momente dificile, avem nevoie mai mult ca oricând să ne unim forțele și să ne ajutăm semenii. Oricine are 𝐭̦𝐢𝐠𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢, dar în stare bună, este rugat să le 𝐝𝐨𝐧𝐞𝐳𝐞 pentru 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐬̦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐬𝐞.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație, pe drumuri din județul Timiș, cauzate de condiții meteo deosebite

Haideți să ne îndreptăm privirea și inima către acei oameni ale căror case au fost afectate. O tiglă, un gest mic, poate însemna un acoperiș deasupra capului pentru o familie care a pierdut totul.

Vă mulțumim anticipat pentru 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫. Oricine dorește să contribuie, vă rugăm să aduceți tiglele în satele Secășeni și Cârnecea, de unde acestea vor fi distribuite celor afectați.

Haideți să arătăm că suntem o 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞. Pentru că atunci când unul dintre noi suferă, noi toți simțim durerea. Și atunci când ne unim forțele, putem transforma această durere în speranță”, este mesajul postat de primărie pe pagina de sociașizare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *