Canabisul, interzis în Cartierul Roșu din Amsterdam începând cu luna mai

Canabisul, interzis în Cartierul Roșu din Amsterdam începând cu luna mai

Canabisul, interzis în Cartierul Roșu din Amsterdam începând cu luna mai

În curând va fi ilegal să fumezi canabis pe stradă în cartierul roșu din Amsterdam, conform noilor reglementări prezentate de municipalitate, transmite BBC, citat de g4media.ro.

Legile vor intra în vigoare de la jumătatea lunii mai și au ca scop îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii care se plâng de mult timp de tulburările cauzate de turiști.

Lucrătorii din industria sexului vor trebui, de asemenea, să își închidă localurile la ora 3 dimineața.

CITETE ȘI: Carne sintetică, UE anunță o posibilă undă verde. Asociația Coldiretti: „Este împotriva concepţiei noastre despre hrană”

Presa locală a relatat că aproape toți consilierii au susținut luarea de măsuri pentru a reduce deranjul pentru rezidenți.

Consiliul municipal a mai anunțat joi că restaurantele și barurile vor trebui să se închidă până la ora 2 dimineața în zilele de vineri și sâmbătă și că niciun vizitator nou nu va mai avea voie să intre în cartierul vechi al orașului după ora 1 dimineața.

În prezent, vânzarea de alcool din magazinele, magazinele de băuturi alcoolice și cafenelele din cartierul roșu este ilegală de joi până duminică după ora 16:00.

Acum, consiliul le va cere vânzătorilor să elimine complet alcoolul din vitrinele lor în acest interval de timp sau să le ascundă de ochii publicului.

Consumul de alcool în majoritatea spațiilor publice din Amsterdam este ilegal.

Capitala olandeză este cunoscută pentru cafenelele sale cu canabis și atrage milioane de turiști pe an. Dar localnicii s-au plâns că acestea atrag traficanți de stradă și că abuzul de droguri și alcool duce la creșterea ratei criminalității.

Foto: arhivă cu rol ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *