Campionatul Național de Viteză în Coastă: Piloții de la CS Krepelka Motorsport, pe podium și în penultima etapă

krepelka 1

Mihai Alexandrescu, pilot care reprezintă CS Krepelka Motorsport în Campionatul Național de Viteză în Coastă, a devenit dublu campion al României, impunându-se grație rezultatelor obținute în etapa de la Câmpulung Muscel (locul întâi și, respectiv, poziția a doua) atât la Dacia Revival Grupa 1, cât și la Dacia Revival General.

În cadrul aceleiași runde, Alin Cristea, tot de la clubul timișorean de automobilism, s-a clasat pe locul al doilea la clasa 1.600 cc și rămâne pe poziția secundă la general, cu un avans firav față de al treilea clasat. Lider detașat în aceeași clasă, Alexandru Krepelka a ales să ia startul la Dacia Revival în cadrul etapei de la Câmpulung Muscel, a șaptea din actualul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Astfel, campionul clasei 1.600 cc va fi stabilit în ultima rundă, programată la Poiana Brașov în perioada 9-10 octombrie.

Revenind la etapa de la Câmpulung Muscel, Dragoș Savloschi a reușit clasarea pe locul al șaptelea cu noul său monopost, luptând cu piloți care au concurat pe alte patru monoposturi, precum și pe două Ferrari și pe alte mașini extrem de puternice și de performante. Toți sportivii menționați sunt legitimați la CS Krepelka Motorsport.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *