Camera de Comerţ pune la dispoziţia antreprenorilor un birou unic

functionar

Hăţişul birocratic din domeniul afacerilor devine mai digerabil pentru întreprinzătorii din judeţ datorită unei iniţiative a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT).

Joi, de la ora 12, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, din Timişoara, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22, este deschis oficial Biroul unic, o entitate fără personalitate juridică, gândită pentru a le oferi antreprenorilor consultanţă şi informaţii primare specifice, de pe numeroase paliere ale activităţii.

O seamă de servicii deconcentrate, organizaţii intermediare regionale şi alte entităţi care au conexiuni cu mediul de business au intrat într-un parteneriat cu Camera.

Metodologia de lucru a Biroului unic constă în prezenţa câte unui reprezentant al fiecărei instituţii partenere la Biroul unic, săptămânal, în fiecare zi de marţi, în intervalul orar 9,00 – 12,00. Primăria Timişoara, Finanţele, Vămile, APIA, AFIR, Inspectoratul de Muncă şi alte entităţi îşi vor da concursul la buna funcţionare a Biroului unic al CCIAT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns