Călin Dobra, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

dobra 2

Ședința în plen de sâmbătă a Consiliului Județean Timiș a decurs conform așteptărilor. În fața unei asistențe foarte numeroase, doi consilieri județeni noi, din partea PSD, au fost validați de colegii lor și au depus jurământul. Este vorba despre Nicolae Avram și Roxana Tîrpe, care i-au înlocuit pe președintele Sorin Grindeanu și pe deputatul Adrian Pau.

S-a trecut apoi la alegerea noului președinte al CJT, singura candidatură depusă fiind cea a lui Călin Dobra, din partea social-democraților. Acesta a primit 24 de voturi, ceea ce înseamnă că a primit și două voturi din partea liberalilor, în afară de cele 15 de la PSD, două de la PMP, două de la ALDE și trei de la UNPR.

„Le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. Acest vot împotrivă al unor colegi nu face decât să mă mobilizeze, pentru a demonstra că, alături de echipa de conducere a consiliului județean, doamna Roxana Iliescu și domnul Titi Stancu, vom duce proiectele județului Timiș la îndeplinire.

Avem o responsabilitate enormă și prin faptul că județul Timiș a dat premierul țării, iar aceasta nu face decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte și pentru a le duce, bineînțeles, la bun sfârșit. Există câteva proiecte prioritare, legate de sănătate, de o nouă maternitate, de centrul intermodal, dar le vom prezenta la următoarea întâlnire, după discuții cu colegii de la direcția tehnică și de la investiții”.

FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Călin Dobra, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

  1. „Le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat.” – vrajeala de buftea, la fel ca si: „vem o responsabilitate enormă și prin faptul că județul Timiș a dat premierul țării …” – premierul tarii a fost dat de Caras prin Gorj … n-are nicio treaba cu Timisul – nu mai faceti toti oltenii timisoreni, ca nu e cazul … sau, crezi ca daca si-a facut facultatea la Timisoara e timisorean??!?!??! MAI LASATI-MA ….

Lasă un răspuns