Calificarea se joacă în Bănie! >> SCM Timişoara – SCMU Craiova 96-78

Brandon Randolph baschet 1

SCM Timişoara s-a impus în această seară în faţa grupării SCMU Craiova şi a egalat situaţia la general, 2-2, astfel că echipa calificată în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin va fi decisă în urma meciului decisiv programat luni în Bănie.

„Leii” lui Cristian Bota au prestat un joc mult mai bun decât în duelul de miercuri, disputat tot la sala „Constantin Jude”, tabela indicând acum după ultima sirenă 96-78.

Pe sferturi a fost 27-22, 20-20, 22-15, 27-21.

În patra partidă a seriei cu oltenii a ieşit la rampă americanul Brandon Randolph, autor a 27 de puncte, la care a adăugat şase pase decisive şi patru recuperări. Şi pivotul sârb Vladan Vukosavljevici a făcut un meci bun, reuşind un double-double: 26 de puncte şi 11 recuperări!

Ceilalţi marcatori în alb-violet au fost Milos Komatina (11p), Dragoş Diculescu (8p), Sherwood Brown (8p), Nikola Pesakovici (6p), Cătălin Baciu (6p) şi Marko Stojadinovici (4p).

Meciul de luni dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara va avea loc cu începere de la ora 18 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns