Calea Buziașului va avea șase benzi

Calea Buziasului

Cu aproape un an în urmă, consilierii locali timișoreni au aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru transformarea Căii Buziașului. Prin extinderea acestei artere se propune realizarea unei străzi de categoria I cu șase benzi de circulaţie, trotuare şi piste de ciclişti.

CITEȘTE ȘI: Agricultura timișeană, bilanț de pandemie

Durata de execuție a lucrărilor va fi de 24 de luni, iar valoarea totală a investiției se va ridica la 30,73 milioane de lei (TVA inclus), din care pentru construcții – montaj, 25,21 milioane de lei (TVA inclus). Modernizarea va fi efectuată pe o lungime de 1.705 metri, iar suprafața carosabilă va atinge 38.100 mp (inclusiv parcări, benzi de viraj și alveole de autobuz). Trotuarele vor cuprinde aproape 5.000 mp, piste pentru biciclete – 5.115 mp, urmând să fie amenajate 50 de locuri de parcare și să fie plantați 277 de arbori pe noile zone verzi în suprafață de 18646,62 mp.

Municipalitatea timișoreană intenționează să scoată, cât de curând, lucrarea la licitație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Calea Buziașului va avea șase benzi

  1. 30 mil lei pentru 1.7km !?!?!?
    WOW ! Ce bogati suntem! Un nou tun. Traiasca PMT! Nesimtitii.
    Fac doar un calcul cate persoane ar putea lucra timp de 2 ani daca doar jumate din banii astia ar fi munca: 128 oameni platiti cu 5000 ron/luna. Pun pariu ca vor fi rare momentele cand vom vedea 10 oameni muncind?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *