Calea Bogdăneștilor și Bulevardul Cetății, închise parțial timp de 6 luni

Calea Bogdăneștilor și Bulevardul Cetății, închise parțial timp de 6 luni

O nouă etapă din modernizarea Bulevardului Cetății va impune de luni, 30 mai, închiderea pentru o jumătate de an a unui tronson al arterei.

Primăria Municipiului Timișoara anunță începerea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”, etapa a IV-a, de la începutul săptămânii viitoare.

Obiectivul este finanţat din bugetul local și face parte din Programul de dezvoltare al Municipiului Timişoara.

Astfel, de luni se va închide circulaţia pe Bd. Cetăţii, pe sensul de mers de la str. Cloșca spre Calea Bogdăneștilor, pentru o perioadă de aproximativ șase luni. Pe sensul de mers Calea Bogdăneștilor – Str. Gh. Lazăr se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens.

Totodată, pentru realizarea unor lucrări aferente obiectivului “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 5, Calea Bogdăneştilor”, tot de luni se va opri traficul rutier și în intersecţia Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor – str. B.P. Haşdeu.

CITEȘTE ȘI: Toate concursurile de la Primăria Timișoara au fost suspendate de instanţă

În schimb, va rămâne deschisă legătura Calea Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii prin viraj dreapta pe str. Mendeleev – str. Madrid – Bd. Cetății şi, de asemenea, varianta Bd. Cetăţii – Calea Bogdăneştilor, prin viraj stânga pe str. Hamlet – str. Suceava – Calea Bogdăneștilor. Timpii de semaforizare din intersecţia Bd. Cetăţii – Str. Coşca – Str. Gh. Lazăr se vor pastra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *