Câinii latră, Iapă trece

Nicolae Robu a ţinut să precizeze în mod răspicat că el a fost cel care l-a susţinut pe Cătălin Iapă să ajungă secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, cu toate că nu prea se îndoia nimeni de asta.

Iapă a fost inclus pe o listă a tinerilor care au performat în plan profesional, Robu mai nominalizându-i pe Robert Kristof, Nicolae Bitea şi Sanda Greblă. Despre Cătălin Iapă, primarul este convins că va avea un parcurs notabil, în ciuda miştocăriilor care se fac pe seama sa:

“Este un tânăr dedicat, care a făcut o şcoală serioasă şi despre care sunt convins că va face treabă bună. Nu este suficient să promovezi tineri doar pentru vârstă, pentru că am avut şi dezamăgiri şi sunt convins că voi mai avea”. Robu nu a dorit să precizeze cum s-a făcut nominalizarea lui Iapă, nici dacă au mai existat competitori (Alin Popoviciu anunţase public o asemenea intenţie), declarând că sunt aspecte care ţin de bucătăria internă a filialei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Daniel 19 ianuarie 2020
PNL =PSD
Dan A. 18 ianuarie 2020
"un tânăr dedicat, care a făcut o şcoală serioasă". Colegii lui de şcoală au mai scris cate ceva pe aici, nu prea se potriveste cu afirmatia lui Robu.