Câini fără stăpân, adunați de pe străzi la Timișoara

caine 1 1

Ca urmare a sesizărilor primite de la timișoreni, polițiștii locali au acordat sprijin reprezentanților societății de ecarisaj Danyflor în desfășurarea unei acțiuni de strângere a câinilor fără stăpân aflați în zona de nord-vest a orașului, mai exact pe strada Grigore Alexandrescu.

Oamenii au reclamat că mai mulți câini fără stăpân prezentau un real pericol pentru cei care locuiesc în apropiere, fiind observați venind dinspre un teren viran, motiv pentru care s-a stabilit să se acționeze pentru a-i prelua.

În urma acțiunii au fost prinși cinci câini care au fost transportați la adăpostul de animale al societății Danyflor.

De altfel, și la ultima acțiune pe cartiere desfășurată de polițiștii locali în cartierul Aradului – Torontalului au fost reclamate situații în care animale fără stăpân trăiesc pe străzi, de fiecare dată polițiștii locali comunicând aspectele reclamate cu privire la această situație către reprezentanții Direcției de Mediul din cadrul Primăriei pentru luarea măsurilor legale.

Astfel de acțiuni comune vor mai fi organizate și pe viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Câini fără stăpân, adunați de pe străzi la Timișoara

  1. Primaria trebuie sa lucreze cu o clinica veterinara pentru a castra acesti caini. Asa de scump nu este. Se inmultesc in nestire, nu au ce manca, iar ce este cel mai groaznic, oamenii ii bat. Din aceasta cauza sunt violenti. Este necesar sa ne batem joc de aceste animale. Ei nu sunt devina de situatia lor, ci noi.

Lasă un răspuns