Câine împușcat la picioarele stăpânei, la Ghiroda. Acuzații grave pentru vânători

Conform unei postări de pe o rețea de socializare, un câine care se afla la plimbare alături de stăpână a fost împușcat mortal, la Ghiroda.

Câinele, o femelă pe nume Diana, s-a stins la picioarele stăpânei. S-a întâmpat într-o zonă între Ghiorda și Remetea, după Balta cu Nuferi. Autorul ar fi fost un vânător care a tras din imediata apropiere.

Internauții spun că poliția l-a identificat pe cel care a tras și atrag atenția celor care se plimbă în zonă asupra pericolului pe care îl prezintă vânătorii de ocazie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

18 Comments
Dragutescu 11 decembrie 2019
Sasa, esti cretin de-a binelea, dar ce acum impuscam tot ce misca ???? atat te duce mintea aia scurta, dar unde scrie ca numai jeguri umane ca tine au dreptul pe pamant ??? Unde scrie ca dobitorii fara minte au drept sa foloseasca arma , asa cand le vine cretinoizilor ca tine pe chelie,?? Si acum intrebare intrebatoare , tu esti faptasul , atunci sper ca asa sa asisti si tu si sa nu poti sa faci nimic , asa sa-ti vezi copii, ANIMALELE SIMT DUREREA, ANIMALELE AU DREPTUL LA VIATA, ANIMALELE AU DREPTUL SA TRAIASCA PE ACEST PAMANT, PAMANTUL NU ESTE AL OMULUI DESI HANDICAPATE MINTI UMANE ASA CRED !!! ???
Simona 11 decembrie 2019
Trebuie să înțeleg că vânătorii pot sau poate chiar trebuie să împuşte tot ce-i pe câmp ?! Împuşcați atunci şi oameni , că nici ăia nu-s cipați ! Toți şmecherii cu bani şi pe bani şi-au luat permise de armă ! De-aia se omoară între ei la vânătorile organizate....După părerea mea vânatoarea e o luptă inegală , iar vânătorii nişte ucigaşi fără curaj !
popescu 11 decembrie 2019
Vanatorii sunt niste psihopati care trebuie scosi in afara societatii. Cum ucid animale tot asa pot oricand sa ucida si un om. De ce sa asteptam sa se intample asta ?
@Sașa : 11 decembrie 2019
Vai, de capul tău ... Atât, pot spune !
Sasa 11 decembrie 2019
Stapina trebuie amendata. Ce cauta cainele in camp fara zgarda? Pun pariu ca nu are nici cip si nici vaccinat nu a fost E legal ca in cadrul vinatorilor organizate sa se impuste cainii vagabonti de pe camp. Asa sunt iubitorii de caini de la noi nu au deloc obligatii, doar sa dea din cand in cand mancare la caine si gata. Singura vina a vinatorului e ca nu e tintas bun si nu l-a impuscat mortal din prima.
Francesca 11 decembrie 2019
Aceasta activitate denumita ,, vînătoare ,, ar trebui interzisă prin lege , cu excepția cazurilor cînd ar trebui actionat asupra unor animale care produc daune mari , dar numai în cazurile excepționale si si atunci , animalele ar trebui tranchilizate si relocate , nu omorîte .
Francesca 11 decembrie 2019
O grămadă de indivizi fără minte , fără judecată , dar cu bani au ajuns posesori de arme cu glonț , toți aceștia, inclusiv cei din slujba statului care au în dotare asemenea arme ar trebui testați psihologic , dar serios , o data la 3 luni , cel putin , iar la început , coeficientul de inteligență, sub un anumit prag , la revedere permis de port armă sau de conducere , de studii nu spun nimic , acum faci facultate de acasa , învățămînt la distanță sau cu frecventa redusă, asa ca oricine poate fi posesor de diplome .
Viorica Bălteanu 10 decembrie 2019
Aiuritor! Astfel de vietăți descreierate își fac de cap nestingherite, ba mai au, și armă letală?!? Bietul animal! Solidaritate cu acea doamnă traumartizată ireparabil!