Cadavrul unui copil, găsit pe câmp. Avea îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale unui băiat dispărut la începutul acestui an în vestul țării

WhatsApp Image 2021 04 03 at 14.41.43

Astăzi, 3 aprilie 2021, în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

Descoperirea a fost făcută în zona unde s-a presupus chiar de la început că a dispărut Sebastian Ionel, în imprejurilile localității Vanatori. Părinții acestuia au alertat poliția la începutul lunii ianuarie, după ce baiatul nu a mai ajuns acasă. Inițial s-a presupus că plecase la joacă,mai apoi ancheta a scos la iveală că lucrase, alături de alți copii, la o stanâ din apropiere. S-a despărțit de grup și nu a mai fost de găsit.

A fost cautat săptămâni în șir iar desfășurarea de forțe a fost impresionantă. De la polițiști și jandarmi, la pompieri și voluntari. Cu drone, masini de teren și câini de urmă, iar zona a fost survolată si din elicopter. Au fost chiar secate mai multe canale de irigatii pentru a se vedea daca nu cumva copilul a căzut intr-unul dintre ele. La un moment dat cautarile au fost intrerupte si, nimeni nu a stiut ce s-a intamplat cu baiatul.

Dacă ancheta va confirma faptul că trupul neinsufletit descoperit acum este al lui Sebastian Ionel, raman multe semne de intrebare. Oamenii legii vor trebui sa afle cum și cand a murit si de ce trupul lui nu a fost gasit decat abia acum, in ciuda cautarilor intense. La fața locului au ajuns și criminaliștii, iar rămășițele descoperite într-un hățiș va fi dus la Serviciul Județean de medicina Legala


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cadavrul unui copil, găsit pe câmp. Avea îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale unui băiat dispărut la începutul acestui an în vestul țării

  1. Probabil ca trupul a fost adus ulterior si aruncat acolo. Cu siguranta, copilul nu se afla acolo in perioada cat au durat cautarile, altfel ar fi fost gasit. Multe semne de intrebare! 

Lasă un răspuns