Ca să rămână în România, o vietnameză s-a căsătorit de convenienţă cu un bănățean

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Vietnam, a fost depistată de poliţiştii Biroului pentru Imigrări Caraş-Severin că şedea ilegal în Caraş-Severin.

Mai precis, nu părăsise ţara la sfârşitul perioadei legale de şedere şi nici nu a încercat să-şi reglementeze acest drept.

Potrivit poliţiştilor, asiatica a intrat legal în România, declarând că vine în vizită în România, iar în perioada valabilității vizei s-a căsătorit cu un cetățean român, motiv pentru care a depus documentele pentru prelungirea dreptului de ședere.

În urma investigațiilor efectuate, cât și în urma interviului susținut, polițiștii de imigrări au stabilit că a fost încheiată o căsătorie de conveniență între cei doi soți, motiv pentru care i s-a respins cererea de prelungire.

Totodată, pe numele femeii a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 30 de zile.

Poliţiştii de la Imigrări au indentificat şi o femeie din Republica Moldova, de 39 de ani, membru de familie a unui cetățean român, ca fiind posesoarea unei permis de ședere temporară a cărui valabilitate expirase, fapt pentru care a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei.

text și foto: argument-cs.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ca să rămână în România, o vietnameză s-a căsătorit de convenienţă cu un bănățean

Lasă un răspuns