Bucurie ponderată la sediul PNL Timiş

pnl timis 7

Liberalii prezenţi, duminică seară, la sediul PNL Timiş au izbucnit în urale la aflarea rezultatelor afişate de exit-poll-uri. S-a scandat numele lui Klaus Iohannis, în aplauzele tuturor, în primele rânduri aflându-se primarul Nicolae Robu, alături de alţi lideri importanţi ai filialei, precum Dan Diaconu, Alin Popoviciu, Ciprian Bogdan sau Liliana Oneţ.

Nicolae Robu nu şi-a ascuns bucuria pentru rezultatul obţinut de candidatul partidului şi le-a mulţumit celor care s-au implicat în această campanie:

„Conform aşteptărilor, suntem fericiţi pentru numărul aşa de mare de voturi pe care l-a obţinut Klaus Iohannis. Îl felicit pe domnul preşedinte şi mulţumesc cetăţenilor Timişoarei şi judeţului Timiş pentru modul în care s-a constituit votul înspre PNL.

Mulţumesc, de asemenea, şi colegilor din filială, care au făcut o campanie în semn de respect faţă de competitorii noştri, pentru că noi ne bazăm pe noi înşine şi ne promovăm pozitiv.

Aceasta a fost ţinta noastră, în jur de 40 la sută, iar acum ne dorim o victorie categorică în turul II, una cu adevărat răsunătoare”. Bucuria a fost, însă, temperată, pentru că la ora declaraţiilor nu se ştiau rezultatele din judeţul Timiş.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *