Bucovățul, pe harta partenerilor Politehnicii

ASU Politehnica Timişoara a semnat un nou protocol de colaborare cu o grupare din judeţul Timiş.

Olimpia Bucovăţ s-a adăugat pe lista de parteneri ai clubului alb-violet, înţelegerea vizând în principal crearea de mai multe oportunităţi pentru tinerii sportivi din zonă.

„Continuăm să semnăm parteneriate cu cluburile din apropierea Timişoarei. Noi ne dorim să-i ajutăm pe cei de la Bucovăţ să se dezvolte, ştim că îşi doresc să creeze un club sportiv după modelul celor din zona metropolitană a oraşului nostru. Le oferim sprijin în acest sens şi inclusiv în ceea ce priveşte infrastructura, folosirea bazelor sportive ale Politehnicii. Pe viitor ne dorim să atragem la Politehnica cei mai promiţători jucători din judeţul nostru”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii Timişoara.

„Am încheiat un protocol cu Politehnica. Noi ne dorim să înfiinţăm un club sportiv comunal prin care să putem să dezvoltăm mai mult sportul la nivel de comună. Este foarte important şi pentru sănătate. De asemenea vrem să ne dezvoltăm la nivel de juniori şi în alte sporturi, nu doar în fotbal. Evident că ţinem şi noi cu Politehnica Timişoara, e un club susţinut şi de suporteri şi reprezintă un nume important. Ne-am dori ca cei mai talentaţi juniori de aici să ajungă să joace în alb-violet”, a spus Gheorghe Pop, primarul comunei Bucovăţ.

AS Olimpia 2008 Bucovăţ promovase în Campionatul Judeţean Timiş în momentul întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei, aflându-se atunci pe locul întâi în seria secundă a celui de-al cincilea eșalon valoric.

De-a lungul anilor, Bucovăţul a avut în mod constant o reprezentantă în „Judeţ”.

ASU Politehnica Timişoara a mai încheiat parteneriate similare cu Electrica 1929 Timişoara, FC Auto Timişoara, CS Atletico Timişoara, ACS Pădureni, Timişul Şag şi Fortuna Becicherecu Mic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bucovățul, pe harta partenerilor Politehnicii

Lasă un răspuns