Brigitte divorţează de Florin Pastramă: „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

Brigitte

Brigitte şi Florin Pastramă au decis să divorţeze, după trei ani de mariaj. Bruneta a dat vestea şi a oferit detalii despre separarea lor.

Brigitte Pastramă a decis: va divorţa de soţul ei, Florin Pastramă. Vedeta a venit, joi seară, la un eveniment monden care s-a ţinut în Capitală fără bărbatul ei, iar atunci a dat vestea. Brigitte a declarat că nu mai vrea să trăiască în scandal şi că ea şi Florin vor divorţa la notar.

Au făcut nunta la patru luni de la debutul relaţiei

Brigitte şi Florin Pastramă au început o relaţie după ce au participat împreună la Ferma, emisiune de la Pro TV, în 2019. Relaţia a evoluat rapid, iar în mai 2019, după doar patru luni de idilă, cei doi au făcut o nuntă fastuoasă.

CITEȘTE ȘI: Timișorenii, invitați să voteze cele mai creative idei pentru Reimaginarea Fântânii „Punctele Cardinale”

În ciuda declaraţiilor siropoase de iubire, lucrurile se pare că nu au fost chiar atât de frumoase între cei doi soţi. Florin a fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică, iar imagini în care părea că o agresează pe Brigitte au apărut în presă.

Brigitte, agresată în plină stradă de Florin

Un prin astfel de incident a avut loc chiar în iulie 2020, în shaormeria pe care cei doi au avut-o împreună. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se vede cum Florin o apucă de ceafă pe Brigitte, o smuceşte, iar ea cade la pământ, conform click.ro.

Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket, din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020.

Atunci, Florin ar fi îmbrâncit-o pe Brigitte şi apoi s-ar fi aplecat asupra ei. Atunci, Brigitte a vrut să divorţeze, dar s-a răzgândit.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție.

Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.

Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a declarat, la aceea vreme, Brigitte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns