Briana, o fetiţă de 9 ani, îşi doreşte să poată să meargă. Să o ajutăm să-şi împlinească visul!

briana

În săptămâna 10-15 decembrie au loc trei evenimente caritabile prin care îi susținem Brianei parte din costul terapiilor zilnice de anul viitor. La aceste târguri, în funcție de specificul fiecăruia, puteți achiziționa diverse ornamente de Crăciun, diverse jucării și produse pentru copii, dar și turtă dulce sau biscuiți fragezi ”home made”, cu care sperăm să vă încântăm simțurile.

 

TÂRG DE CRACIUN ”SOCIO CLAUS”  – 9-13 DECEMBRIE
UVTeam Autism
Locatie: Parterul UVT – Vasile Parvan 2
Orele 10-16

Studenţii de la Sociologie, împreună cu mai multe asociaţii timişorene pun la punct un târg special. În standurile amenajate în holul Universității de Vest Timişoara vor fi vândute produse tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie, de părinți ai unor copii cu dizabilități și de asociații și ONG-uri din Timișoara. Pentru mai multe detalii accesați link:

https://www.facebook.com/events/2493638424290721/?active_tab=child.

 

TÂRG CARITABIL DE CRĂCIUN – VINERI 13 DECEMBRIE
Wendy School
Locatie: sediul scolii Iulius Town
orele 18-20

Vă invităm să luați parte alături de copiii Wendy School, la Târgul Caritabil de Crăciun, pe care îl vom organiza în acest an, pentru a veni în sprijinul colegei noastre Briana, pe care dorim să o ajutăm să fie cât mai aproape de visul ei.
Briana ( http://briana.ro/povestea-mea/ ) e o fetiță de 9 ani, cu o ambiție de fier, care pentru a ajunge să fie independentă în mișcare, la fel ca și ceilalți copii, participă la multe ore de terapie, iar noi prin acest eveniment dorim să contribuim la dezvoltarea ei.
Prin participarea la acest târg, veți putea achiziționa produse confecționate de către copiii Wendy School, iar întreaga sumă, va fi donată Brianei. Pentru mai multe detalii accesați link:

https://www.facebook.com/events/534228100697675/

 

TÂRG BABY CRĂCIUNEL – DUMINICĂ 15 DECEMBRIE
Asociatia Marius – Bebe4Seasons
Locatie: Banu Sport
orele 10-16

Mămicile BABY CRĂCIUNEL vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Economisiţi cumpărând haine şi accesorii sh de calitate pentru copii la preţuri reduse şi petreceţi timp frumos alături de cei mici.

Pentru că iarna ne bate la uşă şi cei mici îşi pregătesc scrisorelele pline de dorinţe, vă invităm în lumea lui Moş Crăciun. Într-un cadru de poveste, între orele 10-14 prichindeii ii vor putea spune Moşului ce îşi doresc sub brad iar părinţii vor putea imortaliza momentul transformându-l astfel într-o amintire de neuitat. Moşu’ îi aşteaptă cu sacul plin de daruri!

Tot pentru cei mici am pregătit o zonă de joacă unde vor participa la diverse activităţi cu titlu gratuit.
Vă întâmpinăm şi cu TOMBOLA specială unde veţi putea câştiga peste 50 de premii instant!

Intrarea este 5 lei/adult (cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Brianei, contribuind astfel la fondul de terapii al unui copil minunat. Pentru mai multe detalii accesați link:

https://www.facebook.com/events/829229117505340/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *