BREAKING NEWS: Explozie la bordul unui autocar turistic, lângă piramidele din Egipt: Cel puţin doi oameni au fost ucişi, iar alţi 12 au fost răniţi

Cel puţin doi turişti vietnamezi au murit, iar alţi 12 oameni au fost răniţi în urma unei explozii ce a vizat un autocar turistic ce se afla în zona piramidelor de la Giza, Egipt, informează presa internaţională.

Potrivit autorităţilor egiptene, autocarul a fost vizat de o bombă artizanală ascunsă pe marginea drumului. „A fost un dispozitiv exploziv improvizat ascuns lângă un perete”, au explicat autoritățile.

 

mediafax.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BREAKING NEWS: Explozie la bordul unui autocar turistic, lângă piramidele din Egipt: Cel puţin doi oameni au fost ucişi, iar alţi 12 au fost răniţi

  1. Dumnezeu să îi ierte dar așa le trebuie celor care vizitează Egiptul și celelalte țări musulmane ! Mergeți frațaților acolo și cotizați la creșterea terorismului musulman că dacă voi nu cotizați, bieții musulmani din ce să își cumpere materialele cu care să facă bombele cu care să vă omoare pe voi și pe alți fraieri cotizanți ! Lăsați-i în pace să se omoare între ei și după ce o fi sterilizat deșertul de virusul ucigaș numit mahomedanism, atunci mergem și noi să vizităm Sfinxul și piramidele !

Lasă un răspuns