BREAKING NEWS. „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia”

După 15 ani de presă și 10 ani de Realitatea TV, Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii „Oameni şi fapte”, a decis să demisioneze. Anunţul a fost postat pe blogul său.

„BREAKING NEWS – Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia. La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran.

Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând.

Împlinesc cincisprezece ani de presă.

Împlinesc zece ani cu Realitatea TV.

Asta ar fi ultima poză din studiouri. Aici, doi dintre oamenii de presă MULŢI, cu care am împărţit o pâine şi un sfert de viaţă.

Vă mulţumesc pentru tot şi pentru toate.

Le urez Realităţii TV și presei românești să-și recapete strălucirea”, a scris Emma Zeicescu pe blogul său.

Contactată de paginademedia.ro, jurnalista a declarat că se va concentra în următoarea perioadă pe online şi pe prezentarea de evenimente, iar din toamnă nu exclude revenirea în televiziune, scrie miscareaderezistenta.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BREAKING NEWS. „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia”

  1. Nu stiu exact motivele, dar aceasta Emma este de o aroganta si o agresivitate care nu fac decat sa-ti strice diminetile daca ai facut imprudenta sa o asculti 5 min. Sper sa vina cineva mai asezat putin.

Lasă un răspuns