BRD lansează o campanie atractivă pentru pensionari

Promoția BRD Senior, în desfășurare până la sfârșitul lunii noiembrie, le oferă pensionarilor care aleg să-și încaseze pensia în cont deschis cu card atașat la BRD șansa de a câștiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă.

De asemenea, aceștia beneficiază de comisioane și dobânzi preferențiale la depozite și la credite.

În promoție sunt incluse o gamă largă de produse și servicii dedicate, clienții beneficiind de comisioane zero la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea și reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile și POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canale la distanță sau plăți către alți clienți BRD.

În timpul acestei promoții, în toate zonele țării, BRD îi premiază pe cei mai fideli clienți din rândul seniorilor.

Caravana ”BRD Senior” a trecut și prin Timișoara, unde a fost premiat domnul Octavian Rujan, client al sucursalei.

”Dorim să le mulțumim în acest fel clienților noștri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales și să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”, a declarat Nicola Carabenciov, director executiv al Grupului Timișoara al BRD Groupe Societe Generale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BRD lansează o campanie atractivă pentru pensionari

  1. de citiva ani buni sint foarte multumita de serviciile oferite de banca BRD .mai intii am avut salariul pe card iar acum am pensia.personalul foarte politicos si bine calificat.

Lasă un răspuns