Bravo! Edilii unei comune timişene au asfaltat aproape toate străzile din cele patru sate aparţinătoare

Uivar

Primăria unei comune timișene se află printre puținele administrații publice din județ care au finalizat sau sunt aproape să finalizeze asfaltarea străzilor. Deși are în administrare patru localități, unitatea teritorială a reușit să modernizeze 90 la sută din lungimea carosabilului. Mai precis, i-au rămas de asfaltat doar trei kilometri de străzi.

Se întâmplă în comuna Uivar, unde, în acest an, edilii și-au propus să demareze proiectarea pentru modernizarea acestora și, apoi, în funcție de bugetul avut la dispoziție, în 2018 și 2019 să aloce banii necesari din bugetul comunei pentru acest obiectiv, cu care se va încheia prima etapă de urbanizare.

Trebuie spus că anterior au fost derulate două proiecte cu finanțare guvernamentală pentru străzi, prin întermediul acesteia fiind asfaltați opt kilometri în satele aparținătoare și, respectiv, 5,6 kilometri în reședința comunei. De asemenea, edilii au reușit să introducă apa curentă în toate cele patru sate.

În privința canalizării, investiția de realizare a acesteia revine operatorului de apă-canal Aquatim în anii următori. Aceasta va constitui a doua etapă a urbanizării, după derularea căreia comuna va fi la standarde civilizate din punct de vedere al infrastucturii de drumuri și a utilităților.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bravo! Edilii unei comune timişene au asfaltat aproape toate străzile din cele patru sate aparţinătoare

  1. Ritmul de dezvoltare al comunelor timisene este pur si simplu halucinant. In felul acesta vom ajunge si chiar vom depasi nivelul occidental, le vom arata nemtilor si altora cum se face treaba. Electrificarea satelor s-a incheiat, asfaltarea si canalizarea sunt pe punctul de a fi incheiate cu succes, urmatorul pas va fi internet in toate zonele publice, chiar si in ultimul catun, unde mai traiesc 10 batrani si 24 de caini.
    Asta a fost o ironie, o mica rautate din partea mea, pentru ca pur si simplu m-am saturat sa ciesc despre glorioasele asfaltari ale satelor si despre vajnicii edili care fac si dreg. Stimata redactie, in cazul ca cititi comentariile si va intereseaza parerea cititorilor, relatati va rog frumos intr-un mod jurnalistic profesionist, de exemplu nu am citit niciodata despre relatiile Timisorii cu orasele infratite, ce activitati au loc, cum functioneaza schimbul de experienta, nici un cuvintel, zero. Dar asta e doar un mic exemplu, se mai petrec si alte lucruri in judetul nostru, demne de remarcat. Dar voi nu si nu, le aveti cu asfaltarile, cu retelele de apa si cu accidentele rutiere. Slaba performanta, imi pare rau dar asa este.

Lasă un răspuns