Braconier prins în vestul țării după o urmărire în care a încercat cu orice preț să scape de poliție

Braconier prins în vestul țării

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili, Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției 10 Rurală Gurahonț au prins un braconier, după ce au efectuat o acțiune pe linia combaterii braconajului cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe fondurile de vânătoare din zona comunelor Gurahonț si Brazii din județul Arad.

 În urma activității desfășurate a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Secaș, județul Arad, care conducea un autoturism pe DJ708. Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză înspre un drum agricol din zonă, după aproximativ 200 de m autoturismul părăsind partea carosabilă și împotmolindu-se în noroi.  Polițiștii au continuat la urmărirea celui care se pare că este un braconier, pe care l-au prins și au descoperit că avea asupra lui  o armă de vânătoare.

CITEȘTE ȘI: Noi imagini din satelit ale mișcărilor de trupe rusești. Rușii au mutat echipament militar mai aproape de granița cu Ucraina

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține autorizație de vânătoare eliberată pe numele lui de către administratorii fondurilor de vânătoare și nici autorizație de transport pentru arma deținută, precum și niciun fel de autorizație pentru utilizarea armamentului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns