Boxerii de la LPS Banatul, pe podium la Cupa României

box LPS Banatul Timisoara

Trei medalii au obţinut pugiliştii de la LPS Banatul la Cupa României de tineret şi Cupa României U22, competiţii care s-au desfăşurat, recent, la Brăila.

Daniel Dobren s-a clasat pe prima poziţie la categoria 91 de kilograme, reuşind să-l învingă pe vicecampionul european de juniori.

Colegul său Raul Pârvu a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere, fiind încadrat la categoria de greutate 75 de kilograme.

Rezultatele acestora au fost obţinute în cadrul Cupei României de tineret.

La U22, Darius Viţelaru a cucerit medalia de bronz la categoria 75 de kilograme.

Andrei Secrieru, unul dintre cei mai experimentaţi boxeri de la LPS Banatul, a avut ghinion la tragerea la sorţi, întâlnindu-l pe principalul favorit, cel care avea să câştige Cupa României la categoria 81 de kilograme.

Sportivul timişorean a încheiat concursul din celălalt capăt al ţării pe locul al şaselea.

De pregătirea celor patru pugilişti menţionaţi se ocupă antrenorii Ion Mihai, Tudor Grigoraş, Florin Noje şi Constantin Ocneanu.

„Sunt rezultate foarte bune! La Dobren mă aşteptam să ia aurul, pentru că anul trecut, la Campionatul Naţional de la Giurgiu, el a pierdut la puncte după un meci strâns cu boxerul din Bacău pe care l-a întâlnit şi acum. Şi ceilalţi sportivi se află în creştere”, ne-a declarat Ion Mihai, care este şi director adjunct al LPS Banatul Timişoara.

Boxerii legitimaţi la instituţia de învăţământ de lângă stadionul „Dan Păltinişanu” beneficiază de condiţii mai bune de pregătire, sala în care se antrenează fiind reamenajată recent.

A fost adus şi montat un ring, fiind achiziţionate totodată aparate de forţă noi.

„Mulţumim conducerii liceului şi domnului director Călin Rosenblum pentru amenajarea sălii de box”, a ţinut să precizeze Ion Mihai.

Următoarea competiţie este Cupa României la feminin, în 3 martie, LPS Banatul Timişoara urmând să fie reprezentat de Elisabeta Ostan (la seniori) şi Rebeca Muller (la cadeţi).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *