BMW X6 furat din Germania, depistat la PTF Cenad. La volan se afla o bănățeancă

BMW furat din Germania, depistat la PTF Cenad. La volan se afla o bănățeancă

BMW furat din Germania, depistat la PTF Cenad. La volan se afla o bănățeancă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca BMW X6, estimat la valoarea de aproximativ 150.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 17.10.2022, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o femeie, din județul Caraș Severin, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

CITEȘTE ȘI: Un câine polițist, mușcat de un bărbat / S-a întâmplat în Germania, în timpul unei intervenții asupra unui grup de tineri agresivi

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, chiar în aceeași zi (17.10.2022).

Şoferul a declarat faptul că autoturismul a fost împrumutat de la un coleg de serviciu din Germania, neavând cunoștință că este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare de aproximativ 30.000 de euro) a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *