BMW de lux decapotabil, cu volan pe dreapta, codus pe contrasens de un puști de 18 ani, 4 victime, între care o fetiță de 5 ani

Un BMW decapotabil cu volan pe dreapta codus pe contrasens de un puști de 18 ani a făcut 4 victime, între care o fetiță de 5 ani. Bolidul a ajuns pe câmp.

CITEȘTE ȘI: După câteva zile de liniște, noi cazuri de coronavirus în Timiș. Situația la nivel național

Un șofer de doar 18 ani din Rădăuți la volanul unui BMW decapotabil cu volan pe dreapta, a intrat inexplicabil pe contrasens, la ieșirea din Rădăuți spre Suceava, izbind frontal un Audi A4, condus de o tânără de 25 de ani, tot din Rădăuți, noteaza observatornews.ro

În autoturismul Audi se mai aflau un tânăr de 20 de ani și o fetiță de 5 ani. Două dintre victime au fost găsite de salvatori încarcerate, dar fără răni grave.

În urma impactului, toate cele patru persoane au avut de suferit, fiind transportate la Spitalul Municipal Rădăuți. În urma investigațiilor medicale li s-au stabilit următoarele diagnostice: fractură glezna dreaptă în cazul șoferiței de 25 de ani, fractură femur drept în cazul pasagerului de 20 de ani și traumatism facial ușor în cazul fetiței.

1 Comments
Stefan 22/05/2020
La 18 ani numai asa Masina i-a trebuit.putea sa moara si atunci parintii isi dadeau cu capul de pereti.