Blocade și capcane lângă Mall

lucrari mall

Au finalizat carosabilul, dar au uitat de trotuare. Spre satisfacția autorităților locale din Timișoara care îi aveau pe cap pe șoferii nemulțumiți de traficul supraglomerat, muncitorii au reușit, în timp util, să finalizeze o parte din lucrările de infrastructură pe Bulevardul Antenelor.

Cel puțin o vreme, până la deschiderea unui nou șantier, conform proiectului de lărgire a tronsonului respectiv. Chiar dacă zona este intens tranzitată, iar coloanele de mașini nu au dispărut, timpii de așteptare nu mai sunt atât de mari, iar traficul pare mai fluid. Asta e partea bună, dar îi privește mai mult pe șoferi.
lucrari-mall1

Pentru pietoni însă, veștile sunt destul de proaste, pentru că muncitorii au lăsat trotuarele de izbeliște. Toată porțiunea de vizavi de Mall, pe care unii timișoreni sunt nevoiți să o parcurgă pe jos (mai ales că pe partea respectivă există și o stație RATT) este impracticabilă.

Ca să poată executa refugiul din mijlocul șoselei, muncitorii au luat jaloanele din plastic care, până mai ieri, dirijau un fel de sens giratoriu al Mall-ului, și le-au aruncat pe trotuarul de lângă magazinul de bricolaj, blocând astfel accesul pietonilor.
lucrari-mall2

Dacă reușesc, cumva, să se descurce cu aceste piedici, pietonii ajung, apoi, să facă echilibristică pe cel mai îngust trotuar existent (cel de lângă zidurile fostului Grup 4 al Trustului de Construcții, în prezent, ale Timcon-ului), pentru ca, mai apoi, să riște să își scrântească picioarele pe pietrișul înșirat de-a lungul porțiunii ce deservește o stație RATT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns