Bloc evacuat! O femeie a murit, după ce apartamentul i-a luat foc

incendiu 17

O femeie de 57 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, după ce apartamentul ei, aflat la parterul unui bloc de pe strada Bumbacului, din municipiul Oradea, a fost cuprins de flăcări. Fumul a cuprins scara imobilului, dar vecinii au apucat să iasă la timp din apartamente.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, ISU a fost sesizat cu privire la eveniment în jurul orei 13.40.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie, locatarii blocului s-au autoevacuat. Au încercat să pătrundă în apartament, ştiind că acolo se află o persoană, dar nu au putut din cauza fumului dens. Din nefericire, pompierii militari au găsit, în interiorul locuinţei, trupul carbonizat al proprietarei”, a precizat Roşca.

Deocamdată nu se cunosc exact circumstanţele producerii incendiului, acest fapt urmând să fie stabilit în urma anchetei poliţiei şi a pompierilor, potrivit ebihoreanul.ro.

„S-au verificat toate apartamentele de la etajele superioare, ca nu cumva să fie victime intoxicate”, a precizat Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de pompieri ai Detaşamentului 1 Oradea, care au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi echipajul de Terapie Intensivă al SMURD.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns