Black Friday 2020 în România: data în care are loc Black Friday şi cele mai căutate produse

black friday 3

Black Friday a început în România, oficial sau nu. Şi, ca de fiecare dată, nu ţine doar o zi, ci mai bine de o lună. Chiar cinci săptămâni în unele magazine.

CITEȘTE ȘI: Cele mai recente date privind rata de infectare în localitățile din județul Timiș: Timișoara – 5,26; Ghiroda – 8,74; Giroc – 6,88; și altele

Există şi o explicaţie pentru asta: în acest an e mai important decât oricând ca oamenii să nu se îngrămădească la cumpărături acum, în pandemie. Reducerile sunt suficient de mari încât să ne convingă pe mulţi dintre noi să facem noi achiziţii. Cele mai căutate sunt laptopurile, computerele şi camerele web. Iată ce spun cei implicaţi:

Daniel Apostol, manager magazin: „O să avem reduceri la produsele de bază, cum ar fi televizoare, telefoane, laptopuri de vreo 600 de lei. la produsele mici, reduceri de 50%, electrocasnice, şi ele de până la 50%.

Radu Berza, director retailer de fashion: „Este mult mai greu în online să te joci cu preţurile, tocmai pentru că este foarte mare transparenţă, dar doi la mână, nu mai are rost să faci asta la un eveniment aflat la ediţia a zecea în ţară. Lumea s-a învăţat cu Black Friday şi te va taxa.”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.