Bla, bla, Bla…ga

simonis 2

PNL Timiş a anunţat că Vasile Blaga, copreşedinte naţional al partidului, va deschide lista candidaţilor timişeni la Senatul României.

Decizia asumată de Nicolae Robu nu a trecut netaxată de către pesedistul Alfred Simonis, un „amic” mai vechi al primarului, care vede în această nominalizare un motiv de caterincă.

„Domnul Nicolae Robu a spus de mai multe ori că nici un parlamentar din Timiş nu şi-a făcut datoria. L-am întrebat personal dacă se referă şi la Vasile Blaga şi mi-a răspuns că da, nu face nici o excepţie.

De fapt, nici nu e departe de adevăr domnul Robu, pentru că Vasile Blaga a venit în judeţul Timiş doar de trei-patru ori în cei patru ani de mandat.

Cum se explică atunci nominalizarea lui Blaga pentru un nou post de senator? Sunt promovaţi incompetenţii sau domnul Robu chiar nu mai are nici o influenţă în PNL Timiş?”, se întreabă ironic Simonis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bla, bla, Bla…ga

  1. Nu mai punet in capul listei candidat care nau nici o legatura cu jud, nostru !!! Ca sigur o sa aveti un procentaj dezastruos de slab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *