Birocraţia omoară armonia în unele localităţi bănăţene

Se remarcă, în ultima vreme, o creştere a numărului de evenimente artistice organizate în aer liber. Lumea preferă acest gen de manifestări unde distracţia şi voia-bună fac casă bună chiar şi cu partea caritabilă, pentru că o bună parte din încasări se întreaptă către sprijinirea unor cazuri sociale.

Mihăiţă Ardeleanu, preşedintele Asociaţiei Artiştilor, Muzicologilor, Interpreţilor şi Producătorilor, a declarat că astfel de spectacole în aer liber aduc bucurii în rândul multor cazuri sociale pe care asociaţia le susţine, dar că există încă multă birocraţie din cauza căreia lucrurile nu se mişcă aşa cum ar trebui:

„Din păcate, sunt unele localităţi în care nu se permite orgranizarea unor evenimente cu scop caritabil, tocmai din cauza dezinteresului arătat de casele de cultură şi de unii funcţionari publici. Noi nu cerem nici un ban de la bugetul de stat, suportăm singuri cheltuielile, facem şi acte de caritate, aşa că nu văd de unde provine lipsa asta de deschidere, îndeosebi la Lugoj şi la Reşiţa”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Banatean 3 noiembrie 2017
La Logoj sunt binevenite bătăile dintre țigani nu are lumea timp și de bătăi și de distracții