Biletele online la expoziția “Brâncuși” de la Timișoara s-au epuizat

Biletele online la expoziția “Brâncuși” de la Timișoara s-au epuizat

Biletele online la expoziția “Brâncuși” de la Timișoara s-au epuizat.

Biletele online la expoziția Brâncuși de la Muzeul Național de Artă din Timișoara s-au epuizat până la sfârșitul lunii ianuarie.

Expoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” este deschisă până în data de 28 ianuarie la Muzeul de Artă din Timișoara. Pe pagina dedicată evenimentului, brancusi-2023.info, au fost rezervate toate biletele disponibile până la încheierea expoziției, relatează radiotimisoara.

CITEȘTE ȘI: Aglomerație de nedescris la vămile din vestul țării. Timpi de așteptare: Cenad-50 minute, Nădlac I și Nădlac II- 150 minute, Turnu și Vărșand-60 minute

Doritorii mai au posibilitatea să achiziționeze bilete disponibile zilnic la casa de bilete ale muzeului. Din acest motiv, încă de zilele trecute, oamenii s-au așezat la rând încă înainte de ora de deschidere a muzeului.

Până la sfârșitul anului trecut, peste 100.000 de oameni și-au rezervat bilete la expoziția-eveniment de la Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Biletele online la expoziția “Brâncuși” de la Timișoara s-au epuizat

  1. Daca exista atat interes din partea publicului, a românilor de peste tot, nu este posibila prelungirea expozitiei ? Suntem din Constanța si nu am reusit obtinerea de bilete, o expozitie pe care o singură data o putem vizita!

  2. Bună ziua suntem din Râmnicu Vâlcea și nu am reușit să luăm bilete.Daca venim direct credeți că putem lua direct de la casa de bilete? Venim special pentru această expoziție și costurile nu sunt mici,de asemenea nici nu aș vrea să o dezamăgesc pe fiica mea care isi dorește mult!Cum am putea proceda? Se poate face o programare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *