Bilete de tratament în aprilie, prin Casa de Pensii Timiș

cpensiis2

Pensionarii şi asiguraţii bugetului asigurărilor sociale de stat  au acces în continuare la bilete de tratament balnear, iar Casa Judeţeană de Pensii Timiş anunță oferta disponibilă pentru prima decadă a lunii aprilie.

CITEȘTE ȘI: Oportunitățile de investiții în Timiș, prezentate patronilor francezi

Este vorba despre stațiunile: Amara (tratament cardiovascular), Hotel Ialomiţa (două stele), două bilete din 9 aprilie; Bala  (remumatismal), Hotel Ceres (trei stele), patru bilete din 6 aprilie; Buziaş (cardiovascular), Hotel Silvana (două stele), 37 de bilete din 9 aprilie; 1 Mai (reumatismal), Hotel Ceres (trei stele), patru bilete din 8 aprilie și alte patru din 9 aprilie; Geoagiu (reumatismal), Hotel Ceres (trei stele), patru bilete din 6 aprilie, două bilete din 7 aprilie, patru bilete din 8 aprilie și patru din 9 aprilie; Moneasa (reumatismal), Hotel Codru Moma (trei stele), opt bilete din 7 aprilie și șase bilete din 8 aprilie.

Biletele pot fi obținute de la Casa Județeană de Pensii Timiș prin solicitare telefonică, la numărul 0256.308.065. Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, cuponul de pensie din ultima lună şi/sau adeverinţa cu venitul brut din ultima lună, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns