Bicicliştii, sancţionaţi de poliţiştii timişeni

62 de bicicliști au fost sancționați de polițiștii rutieri în urma unei acțiuni efectuate, pe raza municipiului Timișoara, în scopul prevenirii accidentelor de circulație produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi. În cadrul acțiunii au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 12.000 de lei.

Din analiza accidentelor de circulaţie efectuată la nivelul Serviciului Rutier Timiş reiese că, în primul semestru al anului 2015, pe raza judeţului Timiş au fost înregistrate 15 accidente de circulaţie în care au fost implicaţi biciclişti, soldate cu rănirea gravă a 3 persoane şi rănirea uşoară a altor 13 persoane.

Astfel, la data de 09 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Timiş – Biroul Rutier Timișoara au desfăşurat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi.

Astfel, poliţiştii au constatat 6 fapte de natură penală şi au aplicat 82 de sancţiuni contravenţionale, 62 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor legale de către biciclişti.

Valoarea sancțiunilor se ridică la peste 12.000 de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns