Beznă în cartierele Timișoarei!

bezna timisoara 1

Mai multe cartiere din Timișoara se află pe timpul nopții în beznă.

Străzi lăturalnice sau chiar principale oferă timișorenilor senzații tari la lăsarea întunericului.

O timișoreancă ne-a trimis câteva imagini cu străzile pe care le parcurge seara, la întoarcerea de la serviciu, seara. Calea Circumvalațiunii, cartierul Dacia (parcul, străzile Timiș, Amforei) sunt doar câteva dintre cele pe care timișoreanca pășește cu frica-n sân, din cauza lipsei iluminatului public.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Un avocat timişorean care a încălcat legea este noul secretar al unei comune timişene

”Cam asta este ce am putut observa. Iluminat public sistat total. Domnule Robu, trebuie să îmi finanțați actele pentru permis port-armă, curs de tragere și niște arte marțiale (așa, să ajung și eu de la serviciu în siguranță acasă). În alte zone tot așa este?”, se întreabă Alina.

Din păcate, iluminatul public dă rateuri în mai multe zone din Timișoara. Birocrația și lipsa de mobilizare a autorităților locale a lăsat orașul în beznă.

La momentul actual, timișorenii care circulă prin cartierele în care se înregistrează frecvent asemenea pene de curent folosesc lanternele de la telefoanele mobile.

O soluție convenabilă poate ar fi trecerea la… felinarele cu petrol.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Beznă în cartierele Timișoarei!

  1. Si eu zic ca trebuie sa trecem la alt primar. Este incalificabil cum Timisoara a decazut in halul asta din cauza unui management defectuos la nivelul primariei orasului. Este inadmisibil ce se intampla ,sa ramana orasul in bezna pe timpul noptii la cheremul hotilor,violatorilor,talharilor. Ce pazeste primaria daca iluminatul public nu funtioneaza pe timpul noptii? Ce nenorociri vreti sa se mai intample pana sa luati masuri D-le Robu ?

Lasă un răspuns