Beţie generală la fosta RATT

Mijloacele de transport în comun din Timișoara vor circula după graficele de vacanță

Un şofer de autobuz de la Societatea de Transport Public Timişoara (fosta RATT) a fost prins băut în timp ce conducea un vehicul al instituţiei. Alcoolemia era atât de mare încât poliţiştii au deschis chiar un dosar penal, urmându-se procedurile legale pentru asemenea fapte care se încadrează în categoria infracţiunilor.

Desigur, şoferul va răspunde în faţa legii pentru inconştienţa de care a dat dovadă, punând siguranţa călătorilor în pericol, însă lucrurile nu sunt atât de simple. Aici putem vorbi despre o răspundere generală, pentru că nu este primul caz din fosta RATT care trezeşte indignarea şi chiar revolta publică.

Cu toate acestea, şefii STPT nu dau semne că au înţeles care sunt aşteptările timişorenilor şi au decis să-l menţină pe şofer ca angajat în unitate, sigura difernţă fiind că a fost trecut pe un post unde nu mai conduce vehicule.

Suntem, iată, într-o situaţie care ne arată că nu doar şoferul respectiv era băut, ci că la nivelul STPT avem de-a face cu o beţie generală, în sensul metaforic, instalată ca urmare a unei beţii a puterii care există în cadrul societăţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Beţie generală la fosta RATT

  1. DOMNULE PRIMAR ROBU SI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL NOULUI STPT, FACETI D-LE CURATENIE GENERALA LA REGIA ASTA FANTOMATICA, V-ATI TOT PLANS DE GOIA SI TRUPA LUI, EI BINE VREMEA LUI A APUS, ANUL ACESTA IN MAI-IUNIE I SE TERMINA CONTRACTUL.
    FACETI CURATENIE ODATA, SAU SUNTETI IN CARDASIE CU TOTI ACOLITII DE ACOLO.

  2. D-l Robu este impotent, nu are nici o putere de decizie fata de conducerea RATT. Cel mai slab primar pe care l-a avut Timisoara. Pacat ca a fost reales de timisoreni…

Lasă un răspuns