Bebeluș găsit mort într-un sac de plastic, la o groapă de gunoi din Banat

Tragedie fără margini la Reşiţa

Bebeluș găsit mort într-un sac de plastic la o groapă de gunoi din Banat

Oribila întâmplare a avut loc la Oravița ieri după masă. Un bărbat care a vrut să arunce niște resturi vegetale la fost groapă de gunoi a orașului, a observat mai mulți câini în jurul unui sac din plastic.

Realizând că ceva nu este în regulă, omul s-a apropiat de locul respectiv unde a suferit un șoc în momentul în care a văzut că de fapt în sacul respectiv se afla trupul unui copil.

CITEȘTE ȘI: Ce salariu trebuie să aveți pentru a vă asigura o pensie de 2.000 de lei

Îngrozit, bărbatul a sunat la 112 și la fața locului au sosit polițiștii criminaliști de la Poliția Orașului Oravița care au izolat zona și au început imediat cercetările.

Din primele cercetări, polițiștii au realizat că este vorba de o fetiță de câteva zile, nou-născută. Cadavrul a fost dus la la morga Serviciului Medico-Legal de la Reșița unde astăzi se va face necropsia urmând să se stabilească dacă fetița era moartă când a fost pusă în sac sau a fost pusă vie și a murit asfixiată sau a suferit și alte violențe.

De asemenea, medicul legist va stabili vârsta exactă a fetiței – mai exact – câte zile avea de la naștere.

Având în vedere că locul în care a fost găsit cadavrul este la o distanță destul de mare de ultimele case, mai mult ca sigur că sacul a fost adus și aruncat acolo probabil de o rudă a femeii care a născut fetița.

Polițiștii sunt în alertă și au început cercetările încă de aseară. Aceștia caută orice urmă care i-ar putea duce pe firul acestei întâmplări care a îngrozit orașul.

sursa: infocs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *