Bază sportivă de anvergură, într-un oraș din Timiș. Va cuprinde două terenuri de fotbal dotate cu nocturnă

unda verde buzias

Ministrul Ion Ștefan a semnat ordinul prin care 14 noi amplasamente sportive se adaugă Listei-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul ”Programului național de construcții de interes public sau social” – Subprogramul ”Complexuri sportive”. Printre cele 14 amplasamente se numără și baza sportivă din Buziaș, care urmează a fi construită în locul celei existente acum, pe str. Mihai Eminescu nr. 51.

Va fi o investiție de amploare, care va cuprinde două terenuri de fotbal (unul mare și altul mic), ambele sintetice, dotate cu nocturnă, șase vestiare și cu tribune.  Cel mare va avea o capacitate de 500 de locuri, fiind omologat UEFA și FRF, iar cel mic va fi marcat pentru mini-fotbal, handbal, baschet și tenis. Totodată, este prevăzută și o parcare pentru autoturisme și bus. Investiția va fi finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI) și are o valoare de 8,15 milioane lei.

Este de așteptat ca această investiție să aibă efecte și în plan economic și turistic pentru orașul Buziaș, având în vedere că la noua bază sportivă se pot organiza diverse turnee sau cantonamente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns