Băut şi fără permis, a furat o maşină şi a provocat un accident

În data de 18.10.2019, în jurul orei 0:30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Petroşani, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-a deplasat un echipaj rutier, care a stabilit că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea autoturismul implicat în evenimentul rutier, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard metalic și s-a oprit cu maşina pe calea ferată, avariind autoturismul.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Cu puțin timp înainte de producerea evenimentului rutier, la sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din Petroșani, care a reclamat faptul că autoturismul pe care l-a parcat în zona Piața Dacia, din Petroşani, fiind neasigurat corespunzător, i-a fost sustras de către bărbatul de 30 de ani, din Petroșani, cel care a provocat evenimentul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii furt calificat şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.