Bătaie nebună de Revelion. Un bărbat a ajuns la spital cu o sticlă îndesată pe gât

bătaie revelion

Bătaie nebună de Revelion, la Baia Mare, fiind nevoie de intervenţia a 10 echipaje de poliţie pentru a stinge scandalul. Un bărbat a ajuns la spital cu o sticlă îndesată pe gât.

CITEȘTE ȘI: Timișoara a intrat în 2020 sub luminile unui superb foc de artificii. Foto

A fost baie de sânge într-o bătaie generală, la un hotel de 4 stele din Baia Mare. Zeci de polițiști, 3 ambulanțe și un SMURD au intervenit şi au preluat răniții, conform observator.tv
Scandalul a izbucnit între mai mulți tineri aproape de finalul petrecerii de Revelion. Consumul exagerat de alcool și-a spus din nou cuvântul. Sticlele de bere și de vin, paharele și alte bunuri au început să zboare. Mai mult, s-au împărțit pumni și picioare la greu.

Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă pe gât.

Zece echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și un echipaj SMURD au sosit la fața locului. Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul care a avut loc atât în interiorul locului de desfășurare a Revelionului, cât și în parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns să se bată și în curtea unei reprezentanțe auto din zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns