Bătaie în centrul orașului. O agentă de pază s-a îmbătat și s-a luat de o adolescentă

agenta de paza

O femeie de 29 de ani, agentă de pază, este cercetată penal pentru loviri și alte violențe după ce, în stare de ebrietate fiind, ar fi bătut o adolescentă. A fost nevoie ca oamenii legii să folosească forța pentru a potoli furia unei arădence care, aflată într-o avansată stare de ebrietate, a bătut o minoră în Piața Catedralei din centrul Aradului.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Impostorul protejat de mafia angajărilor din Primăria Timișoara și-a luat tălpășița

Cu mintea întunecată de aburii alcoolului, femeia de 29 de ani a avut chef de scandal, moment în care minora ghinionistă, în vârstă de 15 ani, i-a ieșit în cale. În câteva secunde, fata a fost luată la bătaie, fără un motiv anume, notează realitateadearad.net

Polițiștii locali aflați în zonă s-au autosesizat și au intervenit prompt în aplanarea incidentului, fiind nevoiți să procedeze la imobilizarea agresoarei. Oamenii legii au reușit să ia legătura cu mama minorei, care a sosit deîndată la locul faptei pentru a prelua copila.

Femeia, care era beată și agresivă, este o agentă de pază și se afla în timpul liber. Aceasta a fost amendat cu 1.000 lei.

Polițiștii locali au solicitat sosirea la fața locului a unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Arad, care a preluat cazul.
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Arad, femeia agresoarea este cercetată penal pentru loviri și alte violențe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns