Băsescu plăteşte amenda dată de Robu

„Poarta verde de la Timişoara” tinde să devină celebră în ţară. După ce primăria a amendat Partidul Mişcarea Populară, întrucât a curăţat şi a vopsit poarta de la sediul care i-a fost repartizat, s-a creat un scandal care a ajuns până la fostul preşedinte al României, acum lider al PMP.

Aflat vineri la Timişoara, Traian Băsescu a declarat că va plăti amenda de 4.000 de lei dată de Nicolae Robu, neomiţănd însă ironia: „Banii să fie folosiţi şi pentru plantări de tei, nu doar de palmieri”.

În aceeaşi notă satirică, liderul PMP îi transmite lui Robu să nu se bucure pentru cei 4.000 de lei, pentru că teii îi va planta Marius Dugulescu, candidatul PMP la Primăria Timişoara, care va câştiga alegerile! În opinia fostului preşedinte, „poarta verde” ar trebui să reprezinte, în plan simbolic, culorile PMP, adică verde şi albastru pe fond alb.

El i-a îndemnat pe „băsişti şi nemulţumiţi”, după cum s-a exprimat, să voteze cu candidaţii PMP. Traian Băsescu continuă să se bucure de o oarecare susţinere la Timişoara, sala de la evenimentul PMP fiind plină.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Băsescu plăteşte amenda dată de Robu

  1. Basescu a fost 10 ani in frunte si acuma vorbeste de schimbare..Votez,Blocul Unitatii Nationale BUN 100% ,Partid nou,cu oameni noi care nu au facut politica.

Lasă un răspuns