Băsescu mai are amici la Timişoara

Traian Băsescu nu mai este înconjurat de atâţia prieteni, aşa cum se întâmpla în vremea în care decidea destinele unei ţări întregi. A spus-o chiar fostul preşedinte, la Timişoara, oraş în care susţine că mai are doar amici.

„Am avut un singur prieten, pe care l-a luat Dumnezeu. Acum, doar familia îmi este prieten. Restul sunt amici. Am şi la Timişoara, dar acum nu am timp să mă întâlnesc cu ei. De prieten eşti plin când ai procente multe, când rămâi fără procente, nu te mai caută nici prietenii”, a spus Traian Băsescu, al cărui partid, PMP, a ajuns sub cinci la sută în sondaje.

Asta nu l-a împiedicat pe fostul şef al statului să critice guvernul: „Avem o guvernare bramburită. Guvernul şi partidul Dragnea e în toate şi a ieşit o brambureală. Ei nu înţeleg nimic din ceea ce fac, ba avem fond de solidaritate, ba nu avem, ba e TVA split, ba nu e, la fel şi cu pilonul II de pensii. Toţi au păreri, dar nu-şi dau seama că incompetenţa lor distruge economia”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Băsescu mai are amici la Timişoara

  1. „De prieten eşti plin când ai procente multe, când rămâi fără procente, nu te mai caută nici prietenii”

    Probabil ca idiotul se refera la „procentele” inscrise pe eticheta sticlei (40% alcool). Astia sunt „prietenii de pahar”, basescule (cu „b”), tu nici nu poti sa ai altfel de prieteni…

  2. pmp-ul in timis a devenit remorca psd-ului atat de criticat de basescu la infiintarea acestui grupulet de fosti. fara pmp psd-ul nu ar fi avut presedentia consiliului judetean prin roxana ….escu care probabil are antecedente politice.

Lasă un răspuns