Baschetbaliştii de la SCM Timişoara au nevoie de susţinerea noastră! Astăzi, ora 18, Sala „Constantin Jude”

Fundaşul american Dominique Rambo, achiziţionat în această săptămână de BC SCM Timişoara, s-a alăturat lotului aflat sub comanda lui Nenad Mandici, arătându-se încântat de alegerea făcută. El a venit pe Bega tocmai din Texas, semnând din postura de jucător liber de contract, după ce în vară i-a expirat acordul cu formaţia elveţiană Lugano Tigers, unde, vă reamintim, a avut medii de 15,9 puncte, 5,2 pase decisive şi 4,8 recuperări pe meci.

Debutul său în maioul alb-violet se va produce astăzi la meciul de pe teren propriu cu SCMU Piteşti, contând pentru runda cu numărul cinci a Ligii Naţionale de baschet masculin.

„Mă bucur mult că am revenit pe teren, am tot aşteptat să-mi sune telefonul. M-am simţit excelent la primul antrenament alături de noii mei colegi. Arătăm bine ca echipă, ne ajutăm unii pe alţii şi va trebui să dăm totul pe parchet ca să câştigăm meciul de sâmbătă. Încă nu pot vorbi despre obiectivele mele de la Timişoara, dar vă pot spune că mă voi pune în slujba echipei, voi face şi faza de apărare, voi asigura tranziţia ofensivă, voi distribui mingi către colegi, practic voi face tot ceea ce îmi va solicita antrenorul. Iubesc baschetul, dacă am o poziţie deschisă nu ezit să arunc mingea la coş, iar dacă nu, caut cele mai bune soluţii pentru echipă”, au fost primele cuvinte ale lui Dominique Rambo în calitate de jucător al grupării bănăţene.

„Avem în continuare probleme cu accidentările, însă măcar acum beneficiem de o rotaţie mai lungă prin aducerea lui Dominique Rambo. El are nevoie de timp pentru a se integra în lot, îl vom ajuta să facă acest lucru. Va juca în meciul cu echipa din Piteşti. Au fost neajunsuri şi la antrenamente, este important să ai zece oameni la şedinţele de pregătire. Am adus un străin pentru că nu aveam români liberi de calitate”, a spus şi antrenorul principal Nenad Mandici.

Aruncarea simbolică de start a meciului de astăzi, programat cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”, va fi dată de medicul Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns