Bărbuţ, la CSU Craiova

Este oficial! Curtat de prim-divizionara CSU Craiova, polistul Cristian Bărbuţ, al cărui contract cu echipa timişoreană expiră în 30 iunie, a dat curs ofertei trupei din Bănie, semnând pe un sezon şi având o opţiune de prelunire pe încă doi ani.

„Cristian s-a format ca fotbalist la juniorii grupării bănăţene, iar de la începutul lui 2013 a fost integrat în prima echipă. În cursul sezonului 2016-2017 Bărbuţ a jucat în 40 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie de trei ori şi să ofere şase pase decisive. De asemenea, acesta a fost prezent şi în loturile naţionalelor Under-18, Under-19 şi Under-21. Universitatea Craiova îi doreşte lui Cristian Bărbuţ să aibă parte de succes şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-albastru”, se arată într-un comunicat oficial al grupării din Craiova.

Conform propriilor declaraţii, Cristian Bărbuţ a fost dorit şi de ACS Poli Timişoara, însă se pare că oferta oltenilor a fost mai tentantă. Foştii săi colegi au primit şase zile de vacanţă, apoi vor strânge rândurile pentru următoarea ediţie de campionat.

„Ar trebui să ne întărim cu vreo şase jucători pentru a nu avea emoţii în sezonul următor”, a declarat antrenorul Ionuţ Popa, aflat şi el la finalul înţelegerii cu gruparea de pe Bega.

0 Comments

No Comment.