Bărbatul care a intrat să înoate în Bega și-a pierdut viața

Un bărbat care a intrat, vineri seara, în Canalul Bega din zona Parcului Copiilor din Timişoara să înoate a fost observat de un cetăţean de pe mal că a dispărut în apă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 21,30 a fost primit un apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care un cetăţean a anunţat că a observat un bărbat care a intrat să înoate în Bega, dar după câţiva metri a dispărut sub apă.

Imediat au fost alertarea cele 7 subunități de intervenție din județ, care au trimis la fața locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent.

De asemenea, la fața locului au mai fost alocate 2 baloane de iluminat, 2 sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD și un echipaj moto SMURD. La intervenție au ajuns și 2 scafandri din cadrul inspectoratului care vor începe căutările.

S-au efectuat căutări în zona indicată de apelant cu 3 bărci ajunse deja la fața locului, dar și cu mai mulți pompieri care patrulează pe cele două maluri.

La ora 22:40 persoana a fost găsită. Victima a fost extrasă și predată, în stare de inconștiență, echipajului SMURD de la fața locului care au început manevrele de resuscitare.

În ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns