Bărbatul care a înjunghiat un tânăr în fața unui club de fițe din Timișoara a fost extrădat și adus în țară

Unul dintre cei mai căutați interlopi români a fost adus în țară noaptea trecută. Este vorba despre Albert Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru. Bărbatul a fugit din România anul trecut, după ce a fost prins conducând drogat și cu permisul de conducere suspendat. El este cel care a înjunghiat în 2019 un tânăr, în fața unui club din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Meteorolog: În cursul nopții s-au resimțit chiar și minus 30 de grade Celsius. Vom actualiza codurile de ger toată săptămâna viitoare

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, în vîstă de 32 de ani, fost extrădat miercuri seară din Germania. Pe numele său Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Pe 19 octombrie 2019, Albert Florian Balint a înjunghiat un tânăr la intrarea într-un club de manele din Timişoara. Victima a relatat că era beat şi a încercat să intre în club, însă nu a fost lăsat de administratoarea localului. I-a dat o palmă, a urmat o încăierare şi a fost scos din club. La scurt timp, fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint,a ieşit din club cu un cuţit în mână, l-a înjunghiat şi a dispărut. Rănitul s-a urcat într-un taxi, însa i s-a facut rău şi a cerut ajutor la 112. Medicii au constatat că rana era superficială.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns