Bărbați reținuți pentru furt calificat. Bunuri în valoare de 8.000 de euro nu au mai fost recuperate

adolescent

Bărbați reținuți pentru furt calificat. Bunuri în valoare de 8.000 de euro nu au mai fost recuperate.

Polițiștii Postului de Poliție Giroc au reținut doi tineri, de 19 şi 21 de ani, bănuiţi  de comiterea unui furt din localitatea Chişoda.

Bărbaţii  au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Topul județelor după cazurile noi de COVID-19: 665 de cazuri noi la Iași, 594 la Cluj și 579 în Timișoara. Rata de infectare la nivel național și în fiecare județ

La data de 15 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Giroc, au identificat doi bărbaţi, în vârstă de 19 şi 21 de ani, cercetaţi pentru furt calificat.

În fapt, în data de 5 septembrie a.c., bărbaţii ar fi pătruns, într-o societate comercială din localitatea Chişoda, iar din interior, ar fi sustras 28 de piese metalice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 de euro. Din prejudiciul total au fost recuperate 14 piese metalice, în valoare de 4.000 de euro.

Bărbaţii au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbaţi şi recuperării prejudiciului în totalitate


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns