Bărbat reţinut după ce în locuinţa sa a fost descoperit un arsenal format din pistoale, muniţie, rachete de semnalizare, săbii şi baionete

Arsenalul a fost găsit de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei ai postului comunal Șiria, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în urma unor percheziții domiciliare.

Informațiile indicau faptul că un bărbat din Galșa ar deține mai multe arme si muniții letale și neletale.

CITEȘTE ȘI: Părinţii sunt disperaţi: O noua dependenţă face ravagii printre copiii din toată lumea

“La data de 11 decembrie, pe raza localității Galșa, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la două imobile și un saivan de animale.

În urma perchezițiilor, în locuința unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, au fost depistate arme și muniții deținute ilegal de cel în cauză, după cum urmează: un pistol tip revolver cu glonț, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm., o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4,5 mm., 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată, 69 săbii și cuțite baionetă. Întregul arsenal de arme și muniții a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform aradon.ro.

0 Comments

No Comment.